Artikkelit ja blogit

 

Leena Erola   Mistä kaikki alkoi?

Erilaiset liiketoiminnat kiinnostavat minua ja halusin olla tekemisissä erilaisten yrittäjien kanssa. Konsultin ja        kouluttajan työ kiehtoi minua, koska siltä alalta minulla on osaamista, jota voin antaa muille. Päädyin muuttamaan ensimmäisen tavarapohjaisen bisnekseni palveluliiketoimintaan – ja niin syntyi Sisko-palvelut.

   Yritysidea ja arvot

Yrityksen arvot ovat auttaminen, vastuullisuus, yhteistyö, luotettavuus ja positiivisuus.
Aina eivät omat kädet ja pää riitä kaikkien asioiden hoitamiseen ja sellaisessa tilanteessa on hyvä miettiä, jättääkö jonkin tehtävän luotettavan tahon hoidettavaksi. Haluamme olla oikea kumppani sinun tarpeisiisi ja teemme töitä selvittääksemme, mitä todella haluat ja millaista palvelua tarvitset.
Viestintä on keskeinen johtamisen väline. Saat tavoitteesi toteutumaan viestimällä oikein ja oikea-aikaisesti sekä suunnitellusti. Imagon rakentaminen vaatii pitkää ja suunnitelmallista työtä tavoitteen saavuttamiseksi.
Sisko-sanan valitsin yrityksen nimeksi, koska minusta sisko on pitkäaikainen ja läheinen kumppani, jonka kanssa on luottamukselliset ja elinikäiset välit. Pyrimme siis pitkiin asiakassuhteisiin ja toimivaan kumppanuuteen.
Jos olet samaa mieltä kanssamme, tutustu tuotteisiimme!

 

 

 

 

 

Haluatko liittyä sisko-perheeseen?
Ovatko arvosi yhteneväiset yrityksemme arvojen kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla sopiva henkilö liittymään siskojen joukkoon. Ota rohkeasti yhteyttä!