Referenssit

Leena Erola

Leena Erola on suunnitellut ja toteuttanut pitkän uransa aikana lukuisia eri toimialan kauppoihin ja kauppakeskuksiin liittyviä viestintä- ja koulutusprojekteja Kesko-konsernissa. Suunnitelmallinen verkostoituminen eri sidosryhmien kanssa on kuulunut työnkuvaan useita vuosia. Yrittäjäkokemusta on kertynyt viiden vuoden ajalta, jolloin tutuksi on tullut myynti yrityksille, palveluiden markkinointi, kouluttaminen sekä verkostoituminen. Muistiliiton yksivuotinen Välitä Muista- markkinointiviestintäkampanja (2013) kasvatti Leenan osaamista erityisesti yhteiskunnallisen kampanjan pääorganisaattorina ja laajan yhteistyöverkoston hyödyntäjänä. Sisko-palvelut vastaa myös Muisti -lehden ilmoitusmyynnistä.

Koulutukseltaan Leena on liiketalouden tradenomi ja Yo-merkonomi. Tiedottajan ammattitutkinnon hän suoritti aikanaan Markkinointi-instituutissa. Hän on Näyttötutkintomestari. Parhaillaan hän suorittaa Tuotekehittäjän erikoisammattitutkintoa.

Vapaa-aikanaan hän harrastaa terveitä elämäntapoja ja on mukana ravintolisien ja terveellisen ruuan verkostossa. Häntä voi nähdä myös paikallisten yrittäjien sekä naisyrittäjien tilaisuuksissa. Procom on viestijöiden verkosto, jonka toiminnasta Leena saa lisää osaamista.