Palvelut

 

Sisko-palvelut on viestintä- ja valmennustoimisto, jonka palveluita ovat erilaiset liiketoiminnan kehittämisprojektit. Kauttamme saat palveluita liittyen viestintään, tuotteistamiseen ja markkinointiin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään oikea ratkaisu tarpeisiisi. Soita heti 050 5023 778!

Viestintäpalvelut

Tarvitsetko sparraajaa liiketoimintasi kehittämiseen? Tavoitteemme on, että yrityksesi menestyy ja kasvaa. Tuotamme palveluita kohtuuhintaan luotettavalla ammattitaidolla.

Palveluitamme mikroyrityksille:

* Kotisivujen sisällön kehittäminen

* Viestintästrategian ja -suunnitelman laadinta

* Mediaviestinnän toteutus

* Tuotteistamiseen liittyvien viestintäelementtien konsultointi

Katso tästä tuotteidemme sisältöjä konsultointipalvelut liite

Pyydä tarjous! 

Koulutus- ja valmennuspalvelut

Koulutamme viestintää, markkinointiviestintää ja asiakaspalvelua.Kauttamme saat valmiin koulutuspaketin, jossa on huomioitu koulutuksen kohderyhmä. Tehdään tavoitteet yhdessä ja me toteutamme niiden pohjalta innostavan koulutuspäivän.

Esiintymistaidon valmennus on tehty sinulle, joka haluat kehittää esiintymistaitojasi. Valmennuksessa saat vinkkejä esityksiin valmistautumiseen, opit hallitsemaan ja olemaan vakuuttava itse esiintymistilanteessa sekä harjoittelet esiintymistä. Sopiva ryhmän koko on 10-15 henkilöä. Valmennuksen kesto sopimuksen mukaan (3,5 – 7 h). Valmennuksessa huomioidaan tilaajan tarpeet, kysy lisää puh. 050 5023 778.